Du är här: Hem / Hem / kalender / Bönedygn

Bönedygn 7-8 april i Rydebäck

Tänk om vi skulle utmana varandra i vår församling att ha ett BÖNEDYGN! Om vi under 24 timmar skulle kunna turas om att be på en och samma plats. Då gör var och en på sitt sätt, men vi gör det tillsammans och avlöser varandra.

Rydebäcks kyrka är bokad från kl 16.00 lördag den 7:e april till kl 16.00 söndag den 8:e april. Kan vi hålla igång bönen i ett helt dygn?!

Det kommer alltid finnas någon värd på plats så att man inte är ensam i lokalerna. Det kommer också vara öppet för “drop-in-bön” under dagtid, men av säkerhetsskäl inte på natten.
När man kommer så får man känna sig väldigt fri i bönen: Någon kanske skriver en bön i bönboken, en annan läser vad andra skrivit, någon läser ett stycke ur bibeln eller en andaktsbok, någon spelar musik eller sjunger en psalm och någon kanske bara sitter tyst och lyssnar i sitt inre. Det finns så många olika sätt att kommunicera med Gud! Välkommen med!

Anmälan: Skriv ett meddelande på Kvistofta församlings facebooksida (ange timme) eller ring till församlingsexpeditionen 042-37 33 00 och boka en tid.