Du är här: Hem / Hem / kalender / Musik i sommarkväll 2018

Musik i sommarkväll!

Kvistofta kyrka 19.00 Insläpp 18.30. Fri entré.

19 juli - Jorden runt – andra varvet

Vi får återigen följa Peter & Viktor och Helsingborgs motettkör, under ledning av Ilze Stala Stegö, på en musikalisk resa runt jorden.

26 juli - Vem är det som förtrollar detta möte?

Kvällens musiker Clara Guldberg Ravn, blockflöjt, och Marcus Mohlin, cembalo, gör oss uppmärksamma på alla möten som äger rum under en konsert.

2 augusti - The midnight sun will never set

Denna kväll får vi lyssna på Bengt-Erik Skantz (klarinett och saxofon) och Mats Nilsson (keyboard). Det blir en “lättlyssnad” repertoar med blandning av musikal, visor, jazzballader och evergreens.

9 augusti - Sagolikt

Nordic Light Duo består av Josefine Andersson, mezzosopran, och Daniel Beskow, piano. Vi får njuta av en romansafton i sagornas förlovade värld.

16 augusti - Con voce festiva

Sommarens final blir ett festligt italienskt barockprogram för sopran, Maria Lafveskans, barocktrumpet, Christer Ekstedt och orgel/piano/cembalo, Maria Nielsen.

Kollekterna går till aktuellt projekt inom Svenska kyrkans internationella arbete.

Café Påtår i sommarkväll!

Öppet 17.30-18.45 i Kvistofta församlingsgård under konsertkvällarna.